Duidelijk over online dating

Veelgestelde vragen


» Hoe kan ik meestemmen voor de beste dating site?

Iedere bezoeker kan eenmaal stemmen op elke dating site die op Datingwebsitenu.nl vermeld staat. Om misbruik van het stemmen op dating sites te voorkomen kunnen slechts mensen die een review plaatsen ook stemmen voor de website waarvoor zij een review sturen.

Indien je een stem wilt uitbrengen op jouw favoriete, of juist minst favoriete dating site, dien je dus ook een review te plaatsen waarbij de beoordeling wordt verklaard.


» Hoe werkt het stemmen op Datingwebsitenu.nl?

Wanneer een nieuwe dating site wordt toegevoegd aan Datingwebsitenu.nl ontvangt deze standaard 2 stemmen met een gemiddelde beoordeling (3 sterren). Hiervoor is gekozen zodat een enkele bezoeker een nieuwe dating site niet direct een zeer hoge of zeer lage beoordeling kan geven. Er zijn dus vanaf het moment dat een dating site wordt toegevoegd aan Datingwebsitenu.nl, meerdere stemmen nodig om de beoordeling te kunnen be´nvloeden.


» Hoe kan ik een website toevoegen aan Datingwebsitenu.nl?

Een website toevoegen aan Datingwebsitenu.nl is zeer gemakkelijk. Hiervoor vragen wij enkel de benodigde informatie voor de website. Een website aanvragen kan via het contactscherm: website toevoegen.

Let er op bij het toevoegen van een website dat negatieve reviews niet op verzoek worden verwijderd.


» Hoe kan ik een opmerking of klacht doorgeven?

Een opmerking of klacht kan doorgegeven worden via het contactscherm: Tips en suggesties.Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op.