Duidelijk over online dating

Seniorengeluk - Dating voor senioren

Website beoordeling:

Score: 5/5

Gebruikers beoordeling:

Score: 3 uit 2 beoordelingen

Website informatie:

Reviews:0
Categorie:Senioren
Leeftijden:   Senioren (>50 jaar)

Parship prijzen:

Prijs 1 maand:€ 24,99
Prijs 3 maanden:€ 49,99
Prijs 6 maanden:€ 99,98
Prijs 12 maanden:  € 199,96

"Dating voor senioren"

» Toegevoegd op 15-07-2012


Omschrijving:

Seniorengeluk is net als veel andere kwalitatief goede datingsites onderdeel van het Safe Dating Network. Seniorengeluk is, zoals uit de naam al blijkt, speciaal bedoeld voor senioren. De website is zeer netjes en overzichtelijk, en zeer makkelijk in gebruik. Ook voor degene onder ons die niet zo goed zijn met computers. Seniorengeluk biedt haar leden zelfs de optie een foto per post op te sturen. Deze wordt dan door de beheerders ingescand en bij het profiel geplaatst.

Seniorengeluk groeit ontzettend snel, en is hard op weg om de grootste Senioren datingsite van Nederland te worden, als het al niet de grootste is. Dit zal ongetwijfeld te maken hebben met het feit dat er weinig tot niets aan te merken valt op de website en werkwijze.

Het inschrijven bij Seniorengeluk is geheel gratis, en biedt de gelegenheid om gratis rond te kijken op de site. Indien je berichten wilt kunnen versturen en ontvangen zul je een Premium lidmaatschap moeten aanschaffen. Het Premium lidmaatschap is beschikbaar vanaf 14,99 voor de duur van 15 dagen.

Het enige dat wij kunnen opmerken bij Seniorengeluk.nl is dat het jammer is dat niet betalende leden berichten van betalende leden niet kunnen beantwoorden. Dat is jammer.

Overige Seniorengeluk informatie:

Seniorengeluk prijzen
Seniorengeluk profiel verwijderen 

50plusmatch - Voor de actieve 50 plusser

Website beoordeling:

Score: 4/5

Gebruikers beoordeling:

Score: 3 uit 6 beoordelingen

Website informatie:

Reviews:4
Categorie:Senioren
Leeftijden:   Senioren (>50 jaar)

Parship prijzen:

Prijs 1 maand:€ 17,95
Prijs 3 maanden:€ 39,95
Prijs 6 maanden:€ 59,95
Prijs 12 maanden:  € 89,95

"Voor de actieve 50 plusser"

» Toegevoegd op 08-07-2012


Omschrijving:

50+Match is een datingsite voor mensen van 50 jaar en ouder. De leeftijd van de 50+Match leden ligt tussen de 50 en 75 jaar oud. De meeste leden zijn tussen de 50 en 60 jaar oud. Van de 50+Match leden is 45% van het mannelijk, en 55% van het vrouwelijk geslacht. Het grootste deel van de leden heeft een opleidingsniveau vergelijkbaar met het MBO en HBO.

50+Match profileert zich als de datingsite voor actieve 50 plussers. Ook staat 50+Match zeer hoog aangeschreven bij Tros Radar als zijnde een zeer betrouwbare datingdienst.

Een van de leuke kenmerken van 50+Match is dat het altijd gratis is om te reageren op de berichten van anderen. Op deze manier is de kans dat u een reactie krijgt op je berichten een stuk groter dan bij vele andere datingsites. Om berichten te kunnen versturen heb je wel een Premium lidmaatschap nodig. Deze is beschikbaar vanaf 15,95 per maand.

Overige 50plusmatch informatie:

50plusmatch prijzen
50plusmatch profiel verwijderen