Duidelijk over online dating

Seniorengeluk website review

Website beoordeling:

Score: 5/5

Gebruikers beoordeling:

Score: 3 uit 2 beoordelingen

Website informatie:

Reviews:0
Categorie:Senioren
Leeftijden:   Senioren (>50 jaar)

Parship prijzen:

Prijs 1 maand:€ 24,99
Prijs 3 maanden:€ 49,99
Prijs 6 maanden:€ 99,98
Prijs 12 maanden:  € 199,96

"Dating voor senioren"

» Toegevoegd op 15-07-2012


Omschrijving:

Seniorengeluk is net als veel andere kwalitatief goede datingsites onderdeel van het Safe Dating Network. Seniorengeluk is, zoals uit de naam al blijkt, speciaal bedoeld voor senioren. De website is zeer netjes en overzichtelijk, en zeer makkelijk in gebruik. Ook voor degene onder ons die niet zo goed zijn met computers. Seniorengeluk biedt haar leden zelfs de optie een foto per post op te sturen. Deze wordt dan door de beheerders ingescand en bij het profiel geplaatst.

Seniorengeluk groeit ontzettend snel, en is hard op weg om de grootste Senioren datingsite van Nederland te worden, als het al niet de grootste is. Dit zal ongetwijfeld te maken hebben met het feit dat er weinig tot niets aan te merken valt op de website en werkwijze.

Het inschrijven bij Seniorengeluk is geheel gratis, en biedt de gelegenheid om gratis rond te kijken op de site. Indien je berichten wilt kunnen versturen en ontvangen zul je een Premium lidmaatschap moeten aanschaffen. Het Premium lidmaatschap is beschikbaar vanaf 14,99 voor de duur van 15 dagen.

Het enige dat wij kunnen opmerken bij Seniorengeluk.nl is dat het jammer is dat niet betalende leden berichten van betalende leden niet kunnen beantwoorden. Dat is jammer.

Overige Seniorengeluk informatie:

Seniorengeluk prijzen 2018
Seniorengeluk profiel verwijderen 

Seniorengeluk bezoeker reviews

» Er zijn nog geen Seniorengeluk reviews. Voeg de eerste Seniorengeluk review toe!