Duidelijk over online dating

Secretcupido website review

Website beoordeling:

Score: 2/5

Gebruikers beoordeling:

Score: 3 uit 2 beoordelingen

Website informatie:

Reviews:0
Categorie:Erotisch
Leeftijden:   Alle leeftijden

Parship prijzen:

Prijs 1 maand:€ 0,77 per bericht
Prijs 3 maanden:€ -
Prijs 6 maanden:€ -
Prijs 12 maanden:  € -

"Snel en discreet contact"

» Toegevoegd op 15-07-2012


Omschrijving:

Secretcupido is een nieuwe Nederlandse erotische datingsite. De site is begin 2012 online gegaan, en heeft dus nog niet heel veel leden. De website werkt (net als veel andere erotische datingsites) helaas met een creditsysteem. Dit houdt in dat er credits gekocht moeten worden, wat vaak vele malen duurder is dan een normaal lidmaatschap.

Ook begint het onderhand op te vallen dat veel erotische datingsites dezelfde profielen lijken te hebben (in dit geval gaat het dan om de profielen op Sexxdate.nl). Wat dit betreft zullen we Secretcupido maar het voordeel van de twijfel gunnen, en niet direct roepen dat het allemaal één pot nat is.

De website oogt netjes en overzichtelijk, en is makkelijk in het gebruik. Na je inschrijving ontvang je direct een aantal gratis credits waarmee je berichten kunt versturen. Wij raden je dan ook aan deze credits te gebruiken, en voor jezelf te bepalen of je bereid bent meer credits aan te schaffen of niet. Indien je het gevoel hebt tegen een computer te praten, de leden niet ingaan op verzoeken om via de mail verder te gaan ed, raden wij je ten zeerste af credits aan te schaffen bij websites waarbij gebruik wordt gemaakt van een credit systeem.

Overige Secretcupido informatie:

Secretcupido prijzen 2018
Secretcupido profiel verwijderen 

Secretcupido bezoeker reviews

» Er zijn nog geen Secretcupido reviews. Voeg de eerste Secretcupido review toe!