Duidelijk over online dating

Relatieplanet website review

Website beoordeling:

Score: 5/5

Gebruikers beoordeling:

Score: 3 uit 5 beoordelingen

Website informatie:

Reviews:0
Categorie:Algemeen
Leeftijden:   Alle leeftijden

Parship prijzen:

Prijs 1 maand:€ 27,50
Prijs 3 maanden:€ 42,50
Prijs 6 maanden:€ 62,50
Prijs 12 maanden:  € 85,00

"Daten voor serieuze singles"

» Toegevoegd op 08-07-2012


Omschrijving:

Relatieplanet is de meest bezochte en tevens grootste datingsite van Nederland en BelgiŽ. In de jaren 2009, 2010 en 2011 is Relatieplanet.nl uitgeroepen tot populairste Nederlandse datingsite. Relatieplanet is tevens door Tros Radar uitgeroepen tot beste betaalde datingsite van Nederland.

In een gemiddelde maand zijn er op Relatieplanet zo'n 700.000 singles actief. Relatieplanet is daarmee met grote voorsprong de marktleider in de Nederlandse online dating wereld.

Verder staat Relatieplanet bekend om haar Relatieplanet Singlefeesten. Deze avonden zijn speciaal georganiseerd voor singles die graag in het echte leven en niet online andere singles ontmoeten. Een profiel op Relatieplanet.nl is geen vereiste om naar een Relatieplanet singlesfeest te kunnen gaan.

Verder biedt Relatieplanet alle functies die van een dergelijke datingsite verwacht mogen worden zoals een matchingsysteem, chat, mobiele apps, en nog veel meer. Over Relatieplanet.nl valt eugenlijk weinig slechts te zeggen, hoewel het wel jammer is dat ook Relatieplanet de regel hanteert dat een lid eerst moet betalen om een bericht te kunnen terug sturen.

Overige Relatieplanet informatie:

Relatieplanet prijzen 2018
Relatieplanet profiel verwijderen 

Relatieplanet bezoeker reviews

» Er zijn nog geen Relatieplanet reviews. Voeg de eerste Relatieplanet review toe!