Duidelijk over online dating

Relatie website review

Website beoordeling:

Score: 4/5

Gebruikers beoordeling:

Score: 3 uit 2 beoordelingen

Website informatie:

Reviews:0
Categorie:Algemeen
Leeftijden:   Alle leeftijden

Parship prijzen:

Prijs 1 maand:€ 19,95
Prijs 3 maanden:€ 29,95
Prijs 6 maanden:€ 49,95
Prijs 12 maanden:  € 69,95

"Als dating serieus moet zijn"

» Toegevoegd op 08-07-2012


Omschrijving:

Relatie.nl is een geheel nieuw initiatief van de makers van Relatieplanet.nl. De website oogt netjes en overzichtelijk, en doet qua functionaliteiten niet af voor zijn grotere broer Relatieplanet.

Het inschrijven bij Relatie.nl is geheel gratis. Vervolgens kun je zonder limiet profielen bekijken en berichten lezen en ontvangen. Let er wel op dat wanneer je een bericht terug wilt sturen je hiervoor een Premium lidmaatschap nodig hebt. Een groot voordeel is dat je een Premium lidmaatschap kunt nemen voor de duur van een week voor 9,95. Op deze manier kun je zelf bekijken of de site iets voor jou is.

Verder biedt Relatie.nl alle functies die je van een professionele datingsite mag verwachten, zoals een matching systeem, de mogelijkheid om berichten te versturen en ontvangen, een chat, en als bonus voor de ge´nteresseerden een videochat.

Over de werkwijze en tarieven van Relatie.nl wordt op de website zelf al volledige openheid gegeven. Relatie.nl heeft voor deze transparantie gekozen omdat er al teveel datingsites zijn die prijzen en kleine lettertjes verbergen.

Overige Relatie informatie:

Relatie prijzen 2018
Relatie profiel verwijderen 

Relatie bezoeker reviews

» Er zijn nog geen Relatie reviews. Voeg de eerste Relatie review toe!