Duidelijk over online dating

Parship website review

Website beoordeling:

Score: 5/5

Gebruikers beoordeling:

Score: 3 uit 14 beoordelingen

Website informatie:

Reviews:0
Categorie:Algemeen
Leeftijden:   Alle leeftijden

Parship prijzen:

Prijs 1 maand:€ 59,90
Prijs 3 maanden:€ 149,70
Prijs 6 maanden:€ 209,40
Prijs 12 maanden:  € 298,80

"Dating voor hoogopgeleiden"

» Toegevoegd op 02-04-2012


Omschrijving:

Parship is één van Nederlands grootste dating sites, en is in principe voor iedereen toegankelijk. Parship richt zich echter vooral op hoogopgeleiden singles. Als hoogopgeleid worden aangemerkt degenen die tenminste een opleidingsniveau van HBO hebben.

Parship onderscheidt zich van andere Nederlandse dating sites doordat zij gebruik maakt van een uniek matching systeem. Dat het Parship matching systeem werkt valt moeilijk tegen te spreken. Parship kent een succes percentage van maar liefst 38%. Dit houdt in dat maar liefst 38% van de (let op: betaalde) leden een partner vindt via Parship.

Een profiel aanmaken is bij Parship geheel gratis en vrijblijvend. Dit is een goede manier om te zien of Parship iets voor u is. Met een gratis profiel kunt u gebruik maken van het Parship matching systeem, en ontvangt u matches die volgens de afgelegde persoonlijkheidstest bij u passen. Om te kunnen communiceren met uw matches zult u wel Premium lid moeten worden. Een Premium lidmaatschap is beschikbaar vanaf 24,95 per maand.

Overige Parship informatie:

Parship prijzen 2018
Parship profiel verwijderen 

Parship bezoeker reviews

» Er zijn nog geen Parship reviews. Voeg de eerste Parship review toe!