Duidelijk over online dating

Ondeugenddaten website review

Website beoordeling:

Score: 4/5

Gebruikers beoordeling:

Score: 3 uit 6 beoordelingen

Website informatie:

Reviews:0
Categorie:Erotisch
Leeftijden:   Alle leeftijden

Parship prijzen:

Prijs 1 maand:€ 24,99
Prijs 3 maanden:€ 49,99
Prijs 6 maanden:€ 99,98
Prijs 12 maanden:  € 199,96

"Dé ondeugende datingsite"

» Toegevoegd op 16-07-2012


Omschrijving:

Ondeugenddaten is een initiatief van Sexy Dating Networks van hetzelfde Safe Dating Networks. De website oogt zeer netjes en overzichtelijk en is makkelijk in het gebruik. De leden zien er een stuk realistischer uit dan op de gemiddelde datingsite, en er wordt geen gebruik gemaakt van credits en andere manieren om maar zoveel mogelijk geld binnen te halen.

Het inschrijven is geheel gratis, en ook het rondkijken en profielen bekijken is geheel gratis. Als je daarna besluit een Premium lidmaatschap te nemen, is deze beschikbaar voor 14,99, voor de duur van één maand. Ook het verwijderen van je profiel gaat zeer makkelijk. Qua transparantie is Ondeugenddaten een ware verademing tussen de overige erotische datingsites.

De site biedt verder alles wat je van een professionele datingsite mag verwachten, een chat, de mogelijkheid berichten te versturen en ontvangen, de mogelijkheid om snel en uitgebreid naar andere leden te zoeken, en nog veel meer. Ondeugenddaten is als erotische datingsite zeer goed te doen.

Overige Ondeugenddaten informatie:

Ondeugenddaten prijzen 2018
Ondeugenddaten profiel verwijderen 

Ondeugenddaten bezoeker reviews

» Er zijn nog geen Ondeugenddaten reviews. Voeg de eerste Ondeugenddaten review toe!