Duidelijk over online dating

Nieuwerelatie website review

Website beoordeling:

Score: 4/5

Gebruikers beoordeling:

Score: 3 uit 2 beoordelingen

Website informatie:

Reviews:0
Categorie:Algemeen
Leeftijden:   Alle leeftijden

Parship prijzen:

Prijs 1 maand:€ 14,99
Prijs 3 maanden:€ 29,99
Prijs 6 maanden:€ 44,99
Prijs 12 maanden:  € 69,99

"Vind je nieuwe relatie"

» Toegevoegd op 07-07-2012


Omschrijving:

Nieuwerelatie is een nog vrij jonge Nederlandse datingsite met inmiddels al wel meer dan 30.000 leden. Een zeer groot voordeel van Nieuwerelatie is dat het chatten op de website geheel gratis is. Hiervoor is dus geen Premium lidmaatschap vereist. Dit zorgt ervoor dat op elk willekeurig moment de chats vrij goed gevuld zijn.

Indien je zelf berichten wilt kunnen versturen op Nieuwerelatie is wel een Premium lidmaatschap vereist. Dit Premium lidmaatschap is wel al verkrijgbaar vanaf 5,84 per maand. Ook een maandelijks Premium lidmaatschap is met 14,99 nog zeer goedkoop in vergelijking met de concurrentie.

Nieuwerelatie heeft het inschrijven geheel gratis gemaakt. Ook het rondkijken en chatten is gratis. Verder wordt informatie binnen de website verwerkt via een https protocol, dat ervoor zorgt dat uw gegevens zeer goed beveiligd zijn. Ook worden alle profielen op Nieuwerelatie handmatig gecontroleerd door de beheerders. Dit maakt de kans dat je een faker tegenkomt een stuk kleiner.

Nieuwerelatie is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar oud. Verder is het opmerkelijk dat Nieuwerelatie.nl geen gebruik maakt van een matchingsysteem, omdat zij niet in de matching kracht van een computer programma gelooft.

Overige Nieuwerelatie informatie:

Nieuwerelatie prijzen 2018
Nieuwerelatie profiel verwijderen 

Nieuwerelatie bezoeker reviews

» Er zijn nog geen Nieuwerelatie reviews. Voeg de eerste Nieuwerelatie review toe!