Duidelijk over online dating

Mooiemensen website review

Website beoordeling:

Score: 4/5

Gebruikers beoordeling:

Score: 3.3 uit 6 beoordelingen

Website informatie:

Reviews:1
Categorie:Gespecialiseerd
Leeftijden:   Alle leeftijden

Parship prijzen:

Prijs 1 maand:€ 24,95
Prijs 3 maanden:€ 44,85
Prijs 6 maanden:€ 59,70
Prijs 12 maanden:  € 119,40

"Dating voor mooie mensen"

» Toegevoegd op 24-04-2012


Omschrijving:

Mooiemensen.com is speciaal opgezet voor "mooie" singles die op zoek zijn naar een "mooie" partner. Een jury beoordeelt na inschrijving de geplaatste foto. Op basis van de foto die je upload bij je inschrijving wordt dus bepaald of je wordt toegelaten tot de website of niet. Een groot voordeel hiervan is dat ieder lid op Mooiemensen.com een leuke profielfoto heeft.

De filosofie van Mooiemensen.com is dat uiterlijk toch nog steeds het belangrijkste criterium is van de Nederlandse singles. Mooiemensen.com is hiermee een directe tegenhanger van bijv. Paiq waarbij het leggen van contacten gebaseerd wordt op basis van persoonlijkheid en niet uiterlijk. Indien je op zoek bent naar een "mooie" partner, en je tevens van mening bent dat je er zelf ook wel mag zijn, is Mooiemensen.com zeer leuk en vernieuwend.

Het inschrijven en laten beoordelen van je foto is geheel gratis bij Mooiemensen.com. Nadat je foto en profiel zijn goed gekeurd dien je wel meteen betalend lid te worden om gebruik te kunnen maken van de website. Het is dus niet mogelijk om als niet betalend lid even rond te kijken.

Overige Mooiemensen informatie:

Mooiemensen prijzen 2018
Mooiemensen profiel verwijderen 

Mooiemensen bezoeker reviews

Mooiemensen - Helemaal super!

   Mijn Mooiemensen oordeel: 5/5

"Helemaal super!"

Geplaatst op 26-09-2012 door Romy (Vrouw)
Website: Mooiemensen, beoordeling: 5

Goede punten:
-Goede service
-Knappe mannen
-Leuke site
-Mooi online magazine
-Al drie dates gehad
-Geen fake profielen
-Iedereen heeft foto's
-Alle profielen zijn gekeurd

Slechte punten:
Misschien dat er iets meer vrouwen dan mannen op staan.. dat is vrij uniek voor een datingsite haha. Maar de kerels zijn wel echt leuk!

Samenvatting:
Ik heb mij een drie maanden geleden ingeschreven en ik ben zeer tevreden. Vriendelijke, snelle klantenservice. Geen fake profielen, allemaal foto's, makkelijk contact te maken, kwaliteit ipv kwantiteit. Ik ben zo blij dat ik mij heb ingeschreven! Ik zou het iedereen aanraden!