Duidelijk over online dating

Gayparship website review

Website beoordeling:

Score: 5/5

Gebruikers beoordeling:

Score: 3 uit 6 beoordelingen

Website informatie:

Reviews:0
Categorie:Gay
Leeftijden:   Alle leeftijden

Parship prijzen:

Prijs 1 maand:€ 59,90
Prijs 3 maanden:€ 149,70
Prijs 6 maanden:€ 209,40
Prijs 12 maanden:  € 298,80

"Succesvolle gaydating"

» Toegevoegd op 25-04-2012


Omschrijving:

Parship heeft sinds niet al te lange tijd ook een speciale dating site ontwikkeld voor iedereen die gay is (mannen en vrouwen), of voor degenen die gewoon nieuwsgierig zijn naar een relatie met iemand van hetzelfde geslacht. De website werkt precies hetzelfde als de eerdere, en zeer bekende, Parship.nl. Ook Gayparship heeft met 38% (onder betalende leden) een succespercentage dat niet te ontlopen valt.

Gayparship biedt verder alle functies die van een professionele datingsite verwacht mogen worden. Denk hierbij aan uitgebreide zoekfuncties, een matchingsysteem, een volledige chat, en meer.

Het inschrijven, maken van de persoonlijkheidstest, en gematched worden aan andere leden is geheel gratis en vrijblijvend. Om berichten te kunnen versturen en lezen dien je echter wel een Premium lidmaatschap te hebben.

Hoewel er meerdere gay datingsites zijn die beweren de grootste te zijn in Nederland, kunnen wij onze bezoekers zo goed als zeker garanderen dat Gayparship écht de grootste gay datingsite van Nederland is.

Overige Gayparship informatie:

Gayparship prijzen 2018
Gayparship profiel verwijderen 

Gayparship bezoeker reviews

» Er zijn nog geen Gayparship reviews. Voeg de eerste Gayparship review toe!