Duidelijk over online dating

Edarling website review

Website beoordeling:

Score: 4/5

Gebruikers beoordeling:

Score: 3 uit 9 beoordelingen

Website informatie:

Reviews:0
Categorie:Algemeen
Leeftijden:   Alle leeftijden

Parship prijzen:

Prijs 1 maand:€ 69,90
Prijs 3 maanden:€ 149,70
Prijs 6 maanden:€ 179,40
Prijs 12 maanden:  € 238,80

"Dating voor serieuze singles"

» Toegevoegd op 29-03-2012


Omschrijving:

De naam Edarling klinkt waarschijnlijk bekend. Dit komt doordat Edarling zowel reclame op tv als op de radio maakt. Edarling is nog geen twee jaar in Nederland actief, maar is op het moment toch één van Nederlands grootste dating sites.

Edarling onderscheidt zich van andere Nederlandse dating sites door de methode van matching die zij gebruikt. Wanneer een nieuw lid zich inschrijft doorloopt deze eerst een wetenschappelijk persoonlijkheidsonderzoek. Op basis van de uitkomsten van dit onderzoek worden vervolgens andere leden gekoppeld aan het nieuwe lid. Een groot voordeel hiervan is dat door de matching de kans vele malen groter is dat degene waarmee je contact legt ook echt bij je past. Een nadeel hiervan is echter dat het niet mogelijk is om zelf op zoek te gaan naar andere leden. Je zult het op Edarling moeten doen met de matches die je krijgt.

Verder biedt Edarling een uniek 5 vragen programma. Via dit programma stel je een mogelijke partner 5 standaard vragen, en beantwoord deze zelf ook. Dit is een perfecte ijsbreker, en stelt de leden in de gelegenheid te zien of zij elkaar wel echt liggen.

Overige Edarling informatie:

Edarling prijzen 2018
Edarling profiel verwijderen 

Edarling bezoeker reviews

» Er zijn nog geen Edarling reviews. Voeg de eerste Edarling review toe!