Duidelijk over online dating

Datingeasy website review

Website beoordeling:

Score: 4/5

Gebruikers beoordeling:

Score: 3 uit 6 beoordelingen

Website informatie:

Reviews:0
Categorie:Algemeen
Leeftijden:   Alle leeftijden

Parship prijzen:

Prijs 1 maand:€ 24,99
Prijs 3 maanden:€ 49,99
Prijs 6 maanden:€ 99,98
Prijs 12 maanden:  € 199,96

"Voor relatie, date of vriendschap"

» Toegevoegd op 15-07-2012


Omschrijving:

Datingeasy is onderdeel van Safe Dating Networks, net als Alleenstaandemamas, Alleenstaandepapas en Maatjemeermatch. Wanneer je je inschrijft op één van de datingsites binnen het Safe Dating Network, heb je automatisch toegang tot de leden van de andere datingsites indien deze aan jouw criteria voldoen. Dit zorgt ervoor dat je keuze genoeg hebt.

Datingeasy is een datingsite voor iedereen, in tegenstelling tot de overige datingsites binnen haar netwerk die veelal gespecialiseerd zijn in een bepaalde groep. De website is zeer transparant, er wordt geen mysterie gemaakt van eventuele kosten of het verwijderen van het profiel. Verder biedt Datingeasy alle functies die van een professionele datingsite verwacht mogen worden zoals een chat en de mogelijkheid om berichten te versturen en ontvangen.

Het inschrijven bij Datingeasy is geheel gratis. Met een gratis inschrijving kun je op je gemak rondkijken om te zien of de site iets voor jou is. Indien je besluit Premium lid te worden van Datingeasy is dit mogelijk vanaf 14,99 voor de duur van 15 dagen.

Overige Datingeasy informatie:

Datingeasy prijzen 2018
Datingeasy profiel verwijderen 

Datingeasy bezoeker reviews

» Er zijn nog geen Datingeasy reviews. Voeg de eerste Datingeasy review toe!