Duidelijk over online dating

Uw Dateprive profiel verwijderen

Score: 3 uit 7 beoordelingen

Dateprive profiel verwijderen

Categorie: Opzeggen

Het opzeggen van een Dateprive profiel gaat via de website zelf. Om je Dateprive profiel te verwijderen zul je contact moeten opnemen met Dateprive.

1. Log in op je account.
2. Kies voor de optie "Mijn account".
3. Op deze pagina is een contactscherm te vinden. Neem via dit contactscherm contact op met Dateprive, en vertel duidelijk dat je je account wilt verwijderen. Voor de zekerheid kun je hierbij beter ook je gebruikersnaam vermelden.
4. Wanneer het profiel wordt verwijderd wordt je hiervan op de hoogte gebracht via het email adres dat bij Dateprive bekend is (het email adres dat je bij registratie hebt gebruikt).

Wanneer een betalend lid zijn/haar account verwijdert vindt er geen restitutie plaats (er wordt geen geld terug gegeven). Verder vervallen alle eventuele tegoeden, contacten en berichten na het verwijderen van het profiel.


Terug naar Dateprive overzicht