Duidelijk over online dating

Dateprive website review

Website beoordeling:

Score: 2/5

Gebruikers beoordeling:

Score: 3 uit 7 beoordelingen

Website informatie:

Reviews:0
Categorie:Erotisch
Leeftijden:   Alle leeftijden

Parship prijzen:

Prijs 1 maand:€ 29,95
Prijs 3 maanden:€ 71,85
Prijs 6 maanden:€ 125,70
Prijs 12 maanden:  € 251,40

"Discreet avontuur"

» Toegevoegd op 11-04-2012


Omschrijving:

Dateprive is een volwassenen dating site die zich richt op 18+ singles die op zoek zijn naar een discreet avontuur. Het inschrijven bij Dateprive is geheel gratis en vrijblijvend. Met een gratis inschrijving is het echter niet mogelijk om profielen te bekijken. Om profielen te kunnen bekijken en gebruik te kunnen maken van de overige functies op de website heeft u een Premium lidmaatschap nodig. Verder biedt Dateprive een VIP lidmaatschap waarmee leden die niet betalen toch kunnen reageren op jouw berichten.

Aan het Premium lidmaatschap bij Dateprive kleeft een maximum van 50 berichten per maand. Ook als betalend lid kun je niet meer dan 50 berichten per maand versturen. Er is ook de mogelijkheid te betalen via de telefoon tegen een tarief van 0,80 per minuut.

Verder stelt Dateprive in de privacy verklaring dat gegevens van leden niet zullen worden gebruikt voor commerciŽle doeleinden. Vervolgens wordt in de algemene voorwaarden gesteld dat Dateprive gerechtigd is alle gegevens van leden te gebruiken, ook voor commerciŽle doeleinden. De vraag is dus of Dateprive dus wel echt de privacy van haar leden kan (en wil) garanderen.

De website ziet er verder zeer goed uit, en is zeer makkelijk in gebruik. Dateprive biedt leden onder andere de mogelijkheid berichten te versturen en ontvangen, deel te nemen aan een privť of openbare chatsessie, en meer.

Overige Dateprive informatie:

Dateprive prijzen 2018
Dateprive profiel verwijderen 

Dateprive bezoeker reviews

» Er zijn nog geen Dateprive reviews. Voeg de eerste Dateprive review toe!