Duidelijk over online dating

Be2 website review

Website beoordeling:

Score: 5/5

Gebruikers beoordeling:

Score: 3 uit 5 beoordelingen

Website informatie:

Reviews:0
Categorie:Algemeen
Leeftijden:   Alle leeftijden

Parship prijzen:

Prijs 1 maand:€ -
Prijs 3 maanden:€ 139,85
Prijs 6 maanden:€ 149,40
Prijs 12 maanden:  € 238,80

"Méér dan dating"

» Toegevoegd op 14-07-2012


Omschrijving:

Be2 is sinds 2005 actief op de Nederlandse datingmarkt, en is daarmee één van de eerste Nederlandse datingsites geweest. Inmiddels is Be2 met wereldwijd meer dan 25 miljoen leden uitgegroeid tot één van de grootste datingsites ter wereld.

Wat Be2 onderscheidt van de overige datingsites is dat het in principe niet alleen een datingsite is, maar tevens ook een relatiebemiddelingsbureau. Be2 maakt gebruik van een geavanceerde persoonlijkheidstest aan de hand waarvan eventuele partners aan elkaar worden gekoppeld. Hiermee maakt het haar naam als relatiebemiddelingsbureau waar. Het nadeel is wel dat je niet zelf op zoek kunt gaan naar eventueel geschikte partners, zoals dit wel kan op een normale datingsite.

Be2 geeft bij elk aangeschaft Premium lidmaatschap een garantie af dat er met tenminste 10 mogelijke partners contact zal worden gelegd. Indien dit niet het geval is, wordt het Premium lidmaatschap geheel gratis verlengd totdat deze 10 potentiële partners wel gehaald zijn. Hier zit als enige voorwaarde achter dat je zelf ook serieus actie gaat ondernemen om contact te leggen met de partnervoorstellen die je van Be2 ontvangt.

Overige Be2 informatie:

Be2 prijzen 2018
Be2 profiel verwijderen 

Be2 bezoeker reviews

» Er zijn nog geen Be2 reviews. Voeg de eerste Be2 review toe!