Duidelijk over online dating

Alleenstaandepapas website review

Website beoordeling:

Score: 4/5

Gebruikers beoordeling:

Score: 3 uit 6 beoordelingen

Website informatie:

Reviews:0
Categorie:Ouders
Leeftijden:   Alle leeftijden

Parship prijzen:

Prijs 1 maand:€ 24,99
Prijs 3 maanden:€ 49,99
Prijs 6 maanden:€ 99,98
Prijs 12 maanden:  € 199,96

"Alleenstaande papa's dating"

» Toegevoegd op 14-07-2012


Omschrijving:

Alleenstaandemamas.nl en Alleenstaandepapas.nl vormen samen de succesformule van het Safe Dating Netwerk om alleenstaande ouders een nieuwe partner te laten vinden.

Alleenstaandepapas richt zich, net als alleenstaandemamas.nl, exclusief op alleenstaande ouders. Op deze manier weet ieder lid waar hij of zij aan toe is, en hebben de meeste leden als alleenstaande ouders ongeveer dezelfde ervaringen achter de rug. Hierdoor wordt de drempel om als alleenstaande ouder op zoek te gaan naar een nieuwe relatie een stuk lager, en kunnen leden over en weer op begrip van elkaar rekenen.

De website is nagenoeg vrij van fake profielen, wij hebben er in ieder geval geen enkele kunnen vinden. Daarnaast biedt Alleenstaandemammas haar nieuwe leden de mogelijkheid de website als Premium lid te proberen voor slechts 14,99, voor de duur van 14 dagen.

Verder biedt Alleenstaandepapas alle functies die van een professionele dating site verwacht mogen worden. Zo biedt Alleenstaandepapas de mogelijkheid leden te zoeken, berichten te versturen en ontvangen, deel te nemen aan een chatsessie, en nog veel meer.

Overige Alleenstaandepapas informatie:

Alleenstaandepapas prijzen 2018
Alleenstaandepapas profiel verwijderen 

Alleenstaandepapas bezoeker reviews

» Er zijn nog geen Alleenstaandepapas reviews. Voeg de eerste Alleenstaandepapas review toe!