Duidelijk over online dating

Parship - Dating voor hoogopgeleiden

Website beoordeling:

Score: 5/5

Gebruikers beoordeling:

Score: 3 uit 14 beoordelingen

Website informatie:

Reviews:12
Categorie:Algemeen
Leeftijden:   Alle leeftijden

Parship prijzen:

Prijs 1 maand:€ 59,90
Prijs 3 maanden:€ 149,70
Prijs 6 maanden:€ 209,40
Prijs 12 maanden:  € 298,80

"Dating voor hoogopgeleiden"

» Toegevoegd op 02-04-2012


Omschrijving:

Parship is één van Nederlands grootste dating sites, en is in principe voor iedereen toegankelijk. Parship richt zich echter vooral op hoogopgeleiden singles. Als hoogopgeleid worden aangemerkt degenen die tenminste een opleidingsniveau van HBO hebben.

Parship onderscheidt zich van andere Nederlandse dating sites doordat zij gebruik maakt van een uniek matching systeem. Dat het Parship matching systeem werkt valt moeilijk tegen te spreken. Parship kent een succes percentage van maar liefst 38%. Dit houdt in dat maar liefst 38% van de (let op: betaalde) leden een partner vindt via Parship.

Een profiel aanmaken is bij Parship geheel gratis en vrijblijvend. Dit is een goede manier om te zien of Parship iets voor u is. Met een gratis profiel kunt u gebruik maken van het Parship matching systeem, en ontvangt u matches die volgens de afgelegde persoonlijkheidstest bij u passen. Om te kunnen communiceren met uw matches zult u wel Premium lid moeten worden. Een Premium lidmaatschap is beschikbaar vanaf 24,95 per maand.

Overige Parship informatie:

Parship prijzen
Parship profiel verwijderen 

Ematching - Dating voor HBO en WO

Website beoordeling:

Score: 5/5

Gebruikers beoordeling:

Score: 3 uit 7 beoordelingen

Website informatie:

Reviews:5
Categorie:Hoogopgeleiden
Leeftijden:   Alle leeftijden

Parship prijzen:

Prijs 1 maand:€ 15,95
Prijs 3 maanden:€ 39,95
Prijs 6 maanden:€ 69,95
Prijs 12 maanden:  € 99,95

"Dating voor HBO en WO"

» Toegevoegd op 14-07-2012


Omschrijving:

Ematching is Nederlands grootste datingsite voor hoger opgeleiden. De kans is groot dat de naam je bekend voorkomt.

Ematching is toegankelijk voor iedereen die tenminste een HBO niveau opleiding volgt of heeft afgerond. Inschrijven bij Ematching is geheel gratis en vrijblijvend. Als gratis lid kun je echter slechts voor bepaalde tijd op de site blijven staand. Een Premium lidmaatschap is overigens beschikbaar voor 15 euro per maand.

Een groot voordeel van Ematching is dat je ook als gratis lid kunt reageren op berichten die je ontvangt van andere leden. Op deze manier is de kans om een bericht te ontvangen indien je betalend lid bent een stuk groter. Op de gemiddelde datingsite is het namelijk zo dat beide leden betalend lid moeten zijn om berichten te kunnen versturen. Ematching biedt degene die een bericht ontvangt van een betalend lid een verlengd betaald lidmaatschap waardoor ook niet betalende leden kunnen reageren indien zij benadert worden.

Overige Ematching informatie:

Ematching prijzen
Ematching profiel verwijderen 

Edarling - Dating voor serieuze singles

Website beoordeling:

Score: 4/5

Gebruikers beoordeling:

Score: 3 uit 9 beoordelingen

Website informatie:

Reviews:7
Categorie:Algemeen
Leeftijden:   Alle leeftijden

Parship prijzen:

Prijs 1 maand:€ 69,90
Prijs 3 maanden:€ 149,70
Prijs 6 maanden:€ 179,40
Prijs 12 maanden:  € 238,80

"Dating voor serieuze singles"

» Toegevoegd op 29-03-2012


Omschrijving:

De naam Edarling klinkt waarschijnlijk bekend. Dit komt doordat Edarling zowel reclame op tv als op de radio maakt. Edarling is nog geen twee jaar in Nederland actief, maar is op het moment toch één van Nederlands grootste dating sites.

Edarling onderscheidt zich van andere Nederlandse dating sites door de methode van matching die zij gebruikt. Wanneer een nieuw lid zich inschrijft doorloopt deze eerst een wetenschappelijk persoonlijkheidsonderzoek. Op basis van de uitkomsten van dit onderzoek worden vervolgens andere leden gekoppeld aan het nieuwe lid. Een groot voordeel hiervan is dat door de matching de kans vele malen groter is dat degene waarmee je contact legt ook echt bij je past. Een nadeel hiervan is echter dat het niet mogelijk is om zelf op zoek te gaan naar andere leden. Je zult het op Edarling moeten doen met de matches die je krijgt.

Verder biedt Edarling een uniek 5 vragen programma. Via dit programma stel je een mogelijke partner 5 standaard vragen, en beantwoord deze zelf ook. Dit is een perfecte ijsbreker, en stelt de leden in de gelegenheid te zien of zij elkaar wel echt liggen.

Overige Edarling informatie:

Edarling prijzen
Edarling profiel verwijderen 

Match4me - Voor hoogopgeleide singles

Website beoordeling:

Score: 3/5

Gebruikers beoordeling:

Score: 3 uit 2 beoordelingen

Website informatie:

Reviews:0
Categorie:Hoogopgeleiden
Leeftijden:   Alle leeftijden

Parship prijzen:

Prijs 1 maand:€ 17,95
Prijs 3 maanden:€ 39,95
Prijs 6 maanden:€ 59,95
Prijs 12 maanden:  € 89,95

"Voor hoogopgeleide singles"

» Toegevoegd op 14-07-2012


Omschrijving:

Match4me is een datingsite die zich richt op hoger opgeleiden. Match4me heeft op het moment meer dan 20.000 leden en maandelijks komen daar gemmideld 1500 leden bij.

Van de Match4me leden is 51% van het mannelijk, en 49% van het vrouwelijk geslacht. Van deze leden is verder het grootste deel tussen de 25 en 40 jaar oud.

Match4me richt zich uitsluitend op hoger opgeleiden, dat wil zeggen mensen met een opleidingsniveau van HBO of hoger. Hierdoor is het voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een gelijkgestemde zeker een aanrader.

Inschrijven bij match4me is geheel gratis. In tegenstelling tot andere websites is ook het sturen van interesseberichten bij match4me geheel gratis.

Overige Match4me informatie:

Match4me prijzen
Match4me profiel verwijderen