Duidelijk over online dating

Maatjemeermatch - Voor de single met een maatje meer

Website beoordeling:

Score: 5/5

Gebruikers beoordeling:

Score: 3 uit 6 beoordelingen

Website informatie:

Reviews:4
Categorie:Gespecialiseerd
Leeftijden:   Alle leeftijden

Parship prijzen:

Prijs 1 maand:€ 24,99
Prijs 3 maanden:€ 49,99
Prijs 6 maanden:€ 99,98
Prijs 12 maanden:  € 199,96

"Voor de single met een maatje meer"

» Toegevoegd op 15-07-2012


Omschrijving:

Maatjemeermatch is Nederlands grootste datingsite voor iedereen met een maatje meer. De site richt zich dus vooral op volslanke singles die ook op zoek zijn naar een volslanke partner, of voor ieder ander die op zoek is naar een volslanke partner.

De website stamt af van o.a. Alleenstaandemamas en Alleenstaandepapas.nl, en is derhalve van professionele kwaliteit. De website biedt alle functies die van een professionele datingsite verwacht mogen worden zoals een chat, de mogelijkheid berichten te versturen en ontvangen en meer.

Maatjemeermatch is opgezet nadat uit onderzoek bleek dat bijna iedere Nederlandse single het online had gevonden, maar de volslanke singles daarbij achterbleven. Op de site weet iedereen wat hij of zij kan gaan verwachten, en zijn er dus weinig drempels voor volslanke singles om aan de slag te gaan met online dating.

Overige Maatjemeermatch informatie:

Maatjemeermatch prijzen
Maatjemeermatch profiel verwijderen 

Mooiemensen - Dating voor mooie mensen

Website beoordeling:

Score: 4/5

Gebruikers beoordeling:

Score: 3.3 uit 6 beoordelingen

Website informatie:

Reviews:4
Categorie:Gespecialiseerd
Leeftijden:   Alle leeftijden

Parship prijzen:

Prijs 1 maand:€ 24,95
Prijs 3 maanden:€ 44,85
Prijs 6 maanden:€ 59,70
Prijs 12 maanden:  € 119,40

"Dating voor mooie mensen"

» Toegevoegd op 24-04-2012


Omschrijving:

Mooiemensen.com is speciaal opgezet voor "mooie" singles die op zoek zijn naar een "mooie" partner. Een jury beoordeelt na inschrijving de geplaatste foto. Op basis van de foto die je upload bij je inschrijving wordt dus bepaald of je wordt toegelaten tot de website of niet. Een groot voordeel hiervan is dat ieder lid op Mooiemensen.com een leuke profielfoto heeft.

De filosofie van Mooiemensen.com is dat uiterlijk toch nog steeds het belangrijkste criterium is van de Nederlandse singles. Mooiemensen.com is hiermee een directe tegenhanger van bijv. Paiq waarbij het leggen van contacten gebaseerd wordt op basis van persoonlijkheid en niet uiterlijk. Indien je op zoek bent naar een "mooie" partner, en je tevens van mening bent dat je er zelf ook wel mag zijn, is Mooiemensen.com zeer leuk en vernieuwend.

Het inschrijven en laten beoordelen van je foto is geheel gratis bij Mooiemensen.com. Nadat je foto en profiel zijn goed gekeurd dien je wel meteen betalend lid te worden om gebruik te kunnen maken van de website. Het is dus niet mogelijk om als niet betalend lid even rond te kijken.

Overige Mooiemensen informatie:

Mooiemensen prijzen
Mooiemensen profiel verwijderen