Duidelijk over online dating

Gayparship - Succesvolle gaydating

Website beoordeling:

Score: 5/5

Gebruikers beoordeling:

Score: 3 uit 6 beoordelingen

Website informatie:

Reviews:4
Categorie:Gay
Leeftijden:   Alle leeftijden

Parship prijzen:

Prijs 1 maand:€ 59,90
Prijs 3 maanden:€ 149,70
Prijs 6 maanden:€ 209,40
Prijs 12 maanden:  € 298,80

"Succesvolle gaydating"

» Toegevoegd op 25-04-2012


Omschrijving:

Parship heeft sinds niet al te lange tijd ook een speciale dating site ontwikkeld voor iedereen die gay is (mannen en vrouwen), of voor degenen die gewoon nieuwsgierig zijn naar een relatie met iemand van hetzelfde geslacht. De website werkt precies hetzelfde als de eerdere, en zeer bekende, Parship.nl. Ook Gayparship heeft met 38% (onder betalende leden) een succespercentage dat niet te ontlopen valt.

Gayparship biedt verder alle functies die van een professionele datingsite verwacht mogen worden. Denk hierbij aan uitgebreide zoekfuncties, een matchingsysteem, een volledige chat, en meer.

Het inschrijven, maken van de persoonlijkheidstest, en gematched worden aan andere leden is geheel gratis en vrijblijvend. Om berichten te kunnen versturen en lezen dien je echter wel een Premium lidmaatschap te hebben.

Hoewel er meerdere gay datingsites zijn die beweren de grootste te zijn in Nederland, kunnen wij onze bezoekers zo goed als zeker garanderen dat Gayparship écht de grootste gay datingsite van Nederland is.

Overige Gayparship informatie:

Gayparship prijzen
Gayparship profiel verwijderen 

Bilove - Voor hem met hem, en haar met haar

Website beoordeling:

Score: 4/5

Gebruikers beoordeling:

Score: 3 uit 7 beoordelingen

Website informatie:

Reviews:5
Categorie:Gay
Leeftijden:   Alle leeftijden

Parship prijzen:

Prijs 1 maand:€ 34,95
Prijs 3 maanden:€ 104,85
Prijs 6 maanden:€ 209,70
Prijs 12 maanden:  € 419,40

"Voor hem met hem, en haar met haar"

» Toegevoegd op 15-07-2012


Omschrijving:

Bilove is een gaydatingsite speciaal voor mannen en vrouwen die niet perse homosexueel zijn, maar graag wel eens iets zouden willen proberen met een andere man of vrouw. Vandaar de de naam 'Bi' Love.

De datingsite BiLove is van de makers van Secondlove, dus kwaliteit is gegarandeerd. Profielen op BiLove worden goed nagekeken op serieusheid en echtheid. De kans dat je op Bilove een nepprofiel tegenkomt is dan ook klein.

Discretie staat voorop bij BiLove. Niemand krijgt dan ook je gegevens te zien indien dit niet de bedoeling is. De profielen zijn niet openbaar (zoals bij veel andere erotische dating sites wel het geval is). Hierdoor kun je anoniem partners bekijken, en bepaal je zelf wanneer en wie je profiel ziet.

Overige Bilove informatie:

Bilove prijzen
Bilove profiel verwijderen